Půjčovna skialpinistického vybavení a sněžnic

15.12.2012 12:07

Tak jsme se zase dočkali. Zima konečně dorazila. V posledním týdnu mrzlo až praštělo i v "kraji". Teď sice dorazila obleva, ale u nás na horách Krakonoš přisypává a vylepšuje podmínky pro lyžování. A my na kopci nechybíme. Jiřík lektoruje budoucí instruktory lyžování v Beskydech a Tomáš pro změnu předává své zkušenosti "céčkařům" v Harrachově. Zdenička už učí v Janských lázních. A já? Já pobíhám po nocích na skialpech, abyc udržel fyzičku a chystám pro Vás informace o novinkách pro letošní zimní sezónu. 

Takže jak to s námi letos bude? Kde a kdy Vám budeme k dispozici? 

Jirka s Zdeni odletí po Vánocích opět do Libanonu. Do Vánoc Vám budou k dispozici v Krkonoších. Na březen pro zájemce připravíme skialpovo-lezecko-kulturní zájezd na Blízký východ. 

Tomáš bude jako v minulém roce působit v Tirolsku ve Fiss. Takže pokud chcete upgrade svých lyžařských dovedností, neváhejte se na něj obrátit. 

Já budu v zimě střídavě v Peci a po Evropě. Každopádně se ozvěte a určitě nějaký společný termín na sjezdovky, telemarky, snowboard nebo skialpy najdeme. 

Tou největší novinkou pro dnešní zimu je monstrózní rozšíření půjčovny. Máme pro Vás připravené sněžnice od TSL a hlavně pak zbrusu novou půjčovnu skialpinistického vybavení od Dynafitu. Můžete tak sami nebo třeba v doprovodu někoho z nás vyzkoušet tento skvělý zimní sport. A především s kvalitní výzbrojí a ne nějakým bazarovým šrotem. 

Další novinkou je umělá ledová stěna ve Špindlu, takže pokud toužíte po vertikálním pohybu na ledu, není nic jednoduššího, než se ozvat a vyrazit.